Πληροφορίες για τους γονείς

Θεωρούμε ότι η ασφάλεια και το απόρρητο στο Διαδίκτυο αποτελούν σοβαρά ζητήματα. Το παιδί σας θα πρέπει να μπορεί να διασκεδάζει σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

 

Ποιοι είμαστε?

Το GAMESBOMB είναι ένας δικτυακός τόπος παιχνιδιών για παιδιά, εφήβους και άλλους παίκτες. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή αγωνιστικών παιχνιδιών, χιουμοριστικών παιχνιδιών, παιχνιδιών δράσης και μιας σειράς στρατηγικών και παζλ. Προστίθενται συχνά νέοι τίτλοι, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πάντα νέα παιχνίδια για να δοκιμάσετε.

 

Αγαπητέ γονέα / κηδεμόνα,

Για να βοηθήσετε στην προστασία του παιδιού σας στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό ότι:

  • Το παιδί σας πάντα υπόσχεται να είναι ειλικρινές για την ηλικία του.
  • Το παιδί σας δεν παρέχει ποτέ σε άλλα τα προσωπικά του στοιχεία. Αυτό περιλαμβάνει τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου.
  • Το παιδί σας δεν μοιράζεται ποτέ τον κωδικό πρόσβασής του και επιλέγει ένα ασφαλές όνομα χρήστη που δεν αποκαλύπτει προσωπικά στοιχεία ή δεν προσελκύει αρνητική προσοχή που θα μπορούσε να τους θέσει σε κίνδυνο.
  • Το παιδί σας θα πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι πρέπει να έρχεται σε σας εάν αισθάνεται ποτέ δυσάρεστα με τις αλληλεπιδράσεις τους με άλλους ή οποιοδήποτε περιεχόμενο που βλέπει στο διαδίκτυο.
  • Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζει ότι το προφίλ του / της μπορεί να προβληθεί από τρίτους (ανάλογα με τα προσωπικά του περιβάλλοντα).

 

Ποιος μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό στο GAMESBOMB

Όποιος απολαμβάνει τα παιχνίδια μας και θέλει να παρακολουθεί τα υψηλά αποτελέσματά τους, βραβεία, δημιουργίες, φίλους και πολλά άλλα.

 

Πώς διατηρούμε αυτόν τον ιστότοπο ασφαλή για τους χρήστες μας;

Περιττό να πούμε ότι παρακολουθούμε διαρκώς την δραστηριότητα στον ιστότοπο. Δυστυχώς, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε παντού ταυτόχρονα, προτείνουμε στους χρήστες να αναφέρουν όποιον χρησιμοποιεί ενοχλητική ή ακατάλληλη γλώσσα ή εντοπίσει οτιδήποτε περίεργο. Το παιδί σας θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιεί φίλτρα γλώσσας για να αποτρέψει την εμφάνιση ακατάλληλου περιεχομένου που ενδέχεται να εμφανίζεται από άλλους χρήστες.

 

Πόσο κοστίζει να γίνεις μέλος;

Τίποτα! Παρέχουμε δωρεάν παιχνίδια εδώ στο GAMESBOM, αλλά προβάλλουμε διαφημίσεις στον ιστότοπο.